Näyttelytuloksia kesältä

Syyskuussa on hyvä vähän summata yhteen kesän hienoja tuloksia. Tässä osa tuloksista, Facebook-sivuilta löytyy lisää tuloskimaraa.

Suomen Terrierijärjestön 70-vuotisjuhlanäyttelyssä esitimme rop-kasvattajaryhmän, Abysmal Rock Rose paras narttu 2, Red Rock I Vonna Be A Rock Star paras narttu 4, Abysmal Polar Star’ille vara-serti ja eri:t SA:n kera Abysmal Starchart To Piristeen sekä Abysmal Starfish To Pearch Hill.

Rotunsa paras jälkeläisryhmä ja myöhemmin Best In Show 3 Red Rock I Vonna Be A Rock Star! Iso kiitos tiimille että jaksoitte päivän vaikka vettä satoi ja myrskysi!!

Kesän aikana Abysmal Starfish To Pearch Hill on kiertänyt hyvällä menestyksellä kehiä ja saimme juhlistaa Reinon kymmenettä Suomen sertiä Heinolassa jossa Reino oli VSP Veli-Pekka Kumpumäen tuomaroimana. Samassa näyttelyssä Abysmal Polar Star oli paras narttu 2 saaden myös sertin, Abysmal Rock Rose paras narttu 4. Abysmal Starlight Express voitti luokkansa erillä. Esitimme myös rop-kasvattajaryhmän.

Eukanuba Summer Show’ssa Abysmal Starfish To Pearch Hill paras uros 2 kera vara-Sertin ja vara-cacibin. Kasvattajaryhmä oli rotunsa paras.

Abysmal Starchart To Piristeen on käynyt myös kehissä ja saanut Sertin kera VSP:n.

Abysmal Polar Star on myös ehtinyt kerryttää serti-tiliään ollen mm. Seinäjoella tuplanäyttelyssä molemmissa rotunsa paras.

Abysmal Starlight Express on myös käynyt kehissä ja kerännyt kesän aikana Ee JMVA, EeW-17 ja EeJw-17 tittelit.

Tyyne on myös kiertänyt muutaman kehän ja saavuttanut kesän aikana EeW-17 & EeJw-17 tittelit.

Ja mikä tärkeintä: viimeisin W-pentue on muuttanut maailmalle hienoihin koteihin. ❤️ Jäämme odottamaan mitä heistä vielä tulee.. Ainakin sijoitustyttömme Saga näyttää kehittyvän mukavasti:

Abysmal Face The Winner